Anar directament al contingut

Identificació

El pèndol de petites oscil·lacions

Aquest blog de na Victòria està carregat d'escrits bells. La seva autora té la capacitat de transformar en poesia tot allò que l'envolta, inclús detalls que a molts de nosaltres ens passarien completament desapercebuts. Molt recomanable.

El pèndol de petites oscil·lacions
URL: http://blocs.mesvilaweb.cat/Victoria
Data d'inscripció: 18/09/2009
Inscrita per: Caterina Cortès
Categoria: Personal
Vots rebuts: 55
Comentaris: 19
Finalista categoria Personal

El termini per votar ha finalitzat.

Últims vots rebuts - Mostrar tots (55)

El termini per comentar ha finalitzat..

Últims comentaris - Mostrar tots (19)

  • pintorblau pintorblau [23/11/2009 16:25:51]
    Voldria saber pintar les paraules de Na Victoria. Quin esclat de matisats colors!!!! Petites oscil·lacions, son aquelles que posen la pell de préssec i vàren els petits vaixells de la imaginació en la mar plàcida de la paraula escrita.
  • Miquel Àngel Moyà Juan Miquel Àngel Moyà Juan [12/11/2009 17:40:15]
    El món ha de ser sempre l'escenari d'un sentit. Tot s'ha de viure amb l'esforç cap a un sentit. Victòria -pens- cerca la bellesa, no mitjançant una relació transparent amb allò que té davant, sinó a través del llenguatge, que és una feina dura, perquè el plaer que ens dóna el llenguatge -tot i que sia racional- és misteriós...
  • Roser Giner Roser Giner [08/11/2009 13:05:31]
    Poesia, emocio, sentiments, sensibilitat, belles paraules. El primer cafe del mati. No es pot perdre cap dels apunts. Comencar (no tinc c trencada al teclat, soc lluny de casa) el dia amb ganes de viure i il.lusions.
Nota legal · Contacte · BalearWeb