Anar directament al contingut

Identificació
Associació de Pares de Nens Autistes de Balears

3 comentaris sobre: Associació de Pares de Nens Autistes de Balears

Som l'Associació de Pares de Nens Autistes de Balears. T'invitem a conèixer la nostra associació. Esperem que aquesta web sigui un mitjà per a millorar la qualitat de vida de les persones autistes i de les seves famílies.

El termini per comentar ha finalitzat..

  • Margalida Calafat i Matas Margalida Calafat i Matas [04/03/2010 08:53:05]
    L'autisme és un dels trastorns més desconegut per la majoria de la comunitat.... Aquesta web dóna a conèixer les necessitats de les persones afectades i de les seves famílies. Les persones afectades i les seves famílies han de tenir la seva oportunitat. Millorar les condicions de vida de les persones afectades i de les seves famílies depèn i és responsabilitat de tota la comunitat. Una comunitat madura no pot deixar de banda la diversitat de l'existència i l'autisme n'és part. El coneixement ajuda a la comprensió.
  • Miquel Àngel Lladó Ribas Miquel Àngel Lladó Ribas [03/03/2010 23:19:58]
    L'autisme és encara ara un trastorn desconegut per a la majoria de la societat. Al meu parer aquesta web ajuda a entendre millor un problema que com més va afecta més nins, a la vegada que els presenta com el que són, subjectes amb potencialitats i sentiments sovint insospitats, els quals, amb un bon suport i ajuda professionals, poden millorar moltíssim en el seu dia a dia i en el de les persones que conviuen amb ells.
  • Joaquín Almansa Sáez Joaquín Almansa Sáez [27/02/2010 14:03:23]
    Aquesta web molts continguts sobre autisme: molt de material, vídeos... A més a més, cada setmana es publiquen notícies per donar a conèixer als pares i a tota la societat el dia a dia de la nostra associació.
Nota legal · Contacte · BalearWeb