Anar directament al contingut

Identificació

Nota legal

Avis legal

El Premi Web és un concurs de pàgines web convocat per la Direcció General de Cultura i Joventut del Govern de les Illes Balears i organitzat per BalearWeb.

La participació en el Premi Web requereix el registre previ dels usuaris. Les úniques dades personals sol·licitades són nom i llinatges i correu electrònic de l'usuari. Opcionalment l'usuari pot afegir al seu perfil la web pròpia i una foto. Totes aquestes dades són públiques, excepte el correu electrònic, i són guardades en una base de dades pròpia per al funcionament de l'aplicació. Les dades dels usuaris no es destinaran a cap altre fi i no es cediran a terceres parts. D'acord amb els principis de protecció de dades estipulats en la legislació vigent, l'usuari pot accedir, modificar i cancel·lar les seves dades, contactant amb BalearWeb.

BalearWeb
S'Estanyera 60 - 07150 ANDRATX (Illes Balears)
Tel.: 971137571
Email: Contactar

Condicions d'us

Per participar en el concurs cal omplir correctament totes les dades requerides en el formulari de registre.

Un cop completat el registre l'usuari disposarà d'un perfil propi i podrà proposar webs al concurs que encara no hagin estat proposades per altres usuaris. També podrà votar a favor de totes les webs que li agradin, només un cop per a cada web, i podrà comentar totes les webs tantes vegades com vulgui.

L'accés al Premi Web és personal i intransferible i només es permet la creació d'un únic perfil per persona. Es totalment prohibit crear identitats falses o suplantar la identitat d'altres persones.

El servei només es pot emprar per a fins legals, no es permet cap contingut violent, racista, xenòfob o pornogràfic.

L'usuari és responsable dels continguts i opinions que publiqui.

BalearWeb no és responsable dels continguts i opinions que publiquin els usuaris. No obstant, és propòsit de BalearWeb procurar la correcta utilització del servei.

BalearWeb es reserva el dret de suspendre temporalment, i sense necessitat de previ avís, l'accés al servei per efectuar operacions de manteniment, actualització o millora del sistema.

BalearWeb es reserva el dret de modificar o ampliar les condicions del servei si ho considera oportú, sense que es produeixi necessàriament un avís previ.

BalearWeb es reserva el dret de cancel·lar qualsevol compte que no compleixi aquestes condicions.

Nota legal · Contacte · BalearWeb