Anar directament al contingut

Identificació

Informació

La Direcció General de Cultura i Joventut del Govern de les Illes Balears convoca la novena edició del Premi Web, organitzat per BalearWeb.

En aquesta novena edició s'atorgaran tres premis en metàl·lic: un primer premi per a l'autor de la web guanyadora consistent en 1.200 euros, un segon premi de 600 euros per al segon classificat i un tercer premi de 300 euros per al concursant que ocupi el tercer lloc. A més a més es lliuraran 9 xilografies originals realitzades per prestigiosos artistes de les Illes Balears, una per al guanyador de cadascuna de les categories en què competiran les webs.

Podran participar en el concurs totes les webs i blocs realitzats per institucions, empreses o particulars originaris o residents a les Illes Balears, sempre i quan utilitzin el català com a llengua principal de la web. La temàtica i el contingut són totalment lliures, quedant excloses les webs de contingut il·legal, violent, racista, xenòfob o pornogràfic.

La novetat d'enguany és que la selecció de webs finalistes es farà a partir dels vots dels usuaris que vulguin donar la seva opinió. L'objectiu és obtenir una major participació, no tan sols dels concursants, sinó de tothom. A més de votar i opinar sobre les webs concursants, els usuaris podran proposar webs a concurs. L'elecció final la farà, com és habitual, un Jurat format per experts.

Nota legal · Contacte · BalearWeb